Workshop Teambuilding

 Expertise delen en elkaar ondersteunen

Hebben jullie al een datum? Doe dan vast een vrijblijvende prijsopgave.

Download onze flyer met prijzen

Lachen is de kleinste afstand tussen 2 mensen

Een voorbeeld
van een workshop teambuilding

Originele teambuilding

De OR van de Provincie Gelderland wilde een team tweedaagse. Vanwege een verhuizing, een uitbreiding van het team en te hoge werkdruk was het hoog tijd voor een teamboost om weer meer eenheid te creëren.

Wat was het resultaat?

Wat een goede en warme 2-daagse hebben we gehad. Nog bedankt voor alle inzet en………..ja gewoon alles  Wij geven jullie een 9 en bevelen jullie aan aan andere organisaties, omdat jullie op een luchtige en humoristische manier duidelijk maken waar het om draait. Leuk, energie, luchtig zonder oppervlakkig te zijn, frisse wind, het levert verbinding op, luchtig gecombineerd met serieus, oprecht, open en energiek, humor is het cement, humor is de oplossing, wat humor non-verbaal met mensen doet, elkaar beter leren kennen, wat ik kwijt was heb ik weer gevonden, dat we een groep zijn, positief, weer zin om dingen op te pakken, verfrissend, speels en luchtig, terug naar de basis, gezellig, vrouwelijke aanwezigheid, goed luisteren, op maat, afgestemd.

Samenwerking team verbeteren

Ben je ook op zoek naar hoe je als team lekkerder met elkaar werkt en wil je de samenwerking tussen je collega’s verbeteren? Wil je meer specifieke informatie over onze Workshop Teambuilding? Ben je je nog aan het oriënteren en wil je dat we met je meedenken? Bel ons om te sparren over de invulling en volgorde van jullie programma: 06-33058481.

De Workshop Teambuilding wordt vaak gegeven in combinatie met onze Bedrijfstheatershows over Teambuilding. Wij gebruiken daarbij humor als tool, omdat 

mensen die humor gebruiken minder stress hebben, zijn productiever zijn, beter worden betaald en gelukkiger zijn.

Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen jullie ons boeken voor shows, maar ook voor een interactieve workshop, de e-learning humor of voor personal humorcoaching.

8.4

Score voor Humor in Bedrijf na 8 ervaringen.

  • “Leuk, interactief, interessant, andere kijk op onze collega’s en samenwerking, ontspannen, we stappen nu wat makkelijker uit onze comfortzone, dwingt de medewerkers om op een andere manier over zichzelf na te denken. Jeanine Boelmans, Nathalie ten Veen en Erik Muller van Young Vebego”
  • “Sprankelend, dynamisch en humoristisch werd er een moeilijk en gevoelig onderwerp benaderd en bespreekbaar gemaakt. Humor in bedrijf heeft een sfeer kunnen creëren waarin een no-nonsens groep zich veilig kon uiten.Rijkswaterstaat Verkeer- en Watermanagement Scheepvaartverkeers- en Watermanagement (VWM) Noord-Oost.”
  • “Ik heb de samenwerking met Humor in Bedrijf als prettig ervaren. We hebben samen een zorgvuldig voortraject doorlopen. Het is fijn om met ervaren mensen te werken, te zien dat zaken serieus worden voorbereid. Onze bezoeker vonden het prettig om een intensief programma af te kunnen sluiten door met elkaar te lachen. Suzanne van den Eijnde, Cofely”
  • “Humor in Bedrijf presenteerde – voor een enthousiast publiek – een vlekkeloos lopend programma over veranderen. De acteurs houden ons met humor en venijn een spiegel voor en zijn niet te beroerd een paar heilige huisjes omver te werpen. Wim de Waard Woningcorporatie Eigen Haard “
  • “Na het zien van de Verandershow is er wel wat omgekeerd bij alle samenwerkingspartners. Ten eerste werkte het verbindend dat iedereen actief moest meedoen. Maar daarnaast was het effect dat men opener geworden is, elkaar makkelijker aanspreekt en kennis deelt. Wij zijn heel erg tevreden met deze luchtige en humoristische invulling van onze kwaliteitsdag.”
  • “Humor en realisme gaan hand in hand tijdens deze verandershow. De kijk op veranderingen, acceptatie, weerstand en eigen invloed zijn onlosmakelijk verbonden met de prakttijk van het veranderproces binnen mijn organisatie. De positieve ludieke benadering doet wat je mindset.Ministerie Veiligheid en Justitie / Immigratie- en Naturalisatiedienst”
  • “De Training Veranderen was ontspannen en leerrijk tegelijk en sloot perfect aan bij de workshop die we daarvoor hebben gedaan. De medewerkers weten nu dat de directie het goed voor heeft met iedereen. Goedgezind en benieuwd naar wat gaat komen, gaan we het komende verander-traject in. Werkzaam bij: Nebus Loyalty “
  • “Wij waren op zoek naar een entertainende club die wat gespecialiseerder bezig was met het thema veranderen en gelukkig vonden we die in Humor in Bedrijf. Hun optreden is goed bevallen: humor zet aan het denken en is een leuke en vrolijke afsluiting van een serieuze meeting. Frans van den Boorn, Cofely Nederland NV. “

Deel je ervaring

Waarom moet je bij ons zijn? Omdat we 15 jaar ervaring hebben | Omdat we heel erg meedenken | Omdat klanten graag bij ons terugkomen | Omdat we o.a met filmpjes werken met belachelijk veel hits voor ons feedbackfilmpje, meer dan 70.000! | Omdat we werken met professionele cabaretiers/trainers | Omdat Creatief Directeur Malinca Verwiel haar sporen heeft verdiend bij Claudia de Breij en vele, vele anderen |

Wat kost zo'n geintje?

Flyer Humor in Bedrijf

Ben je op zoek naar onze prijzen? Download dan onze flyer.

Deel dit met anderen