Teamspiritshow

Om elkaar anders te leren kennen en opnieuw te verbinden

Hebben jullie al een datum? Doe dan vast een vrijblijvende prijsopgave.

Download onze flyer met prijzen

Humor breekt het ijs

Een voorbeeld
van een teamspiritshow

Er waren eens 33 Sluismeesters, brugwachters, gemaalmeesters, gezagvoerders, mobiele verkeersleiders, adviseurs, managementassistentes, teamleiders en afdelingshoofden van Rijkswaterstaat die een dag hadden over hoe ze beter kunnen samenwerken en hoe ze samen met minder meer kunnen doen.

Elkaar versterken

Allemaal eigenheimers die veel solistisch werken en niet echt praters zijn laten meedenken en meepraten over de toekomst? Nadat we hebben laten zien hoe je ondanks verschillen elkaar kan versterken, hebben we ze opnieuw kennis laten maken met elkaars expertises. Uiteindelijk werden er 5 actuele problemen omgedacht tot mogelijkheden.

Wat was het resultaat?

Rijkswaterstaat Verkeer- en Watermanagement Scheepvaartverkeers- en Watermanagement (VWM) Noord-Oost: “Uiteindelijk werden er 5 problemen omgedacht tot mogelijkheden. Sprankelend, dynamisch en humoristisch werd er een moeilijk en gevoelig onderwerp benaderd en bespreekbaar gemaakt. Humor in Bedrijf heeft een sfeer kunnen creëren waarin een no-nonsens groep zich veilig kon uiten.”

Samenwerking team verbeteren

Ben je ook op zoek naar hoe je als team lekkerder met elkaar werkt en wil je de samenwerking tussen je collega’s verbeteren? Ben je je nog aan het oriënteren en wil je dat we met je meedenken? Bel ons om te sparren over de invulling en volgorde van jullie programma: 06-33058481

Deze show wordt vaak gegeven in combinatie met onze Workshop Teambuilding. Wij gebruiken daarbij humor als tool, omdat 

mensen die humor gebruiken minder stress hebben, zijn productiever zijn, beter worden betaald en gelukkiger zijn.

Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen jullie ons boeken voor shows, maar ook voor een interactieve workshop, de e-learning humor of voor personal humorcoaching.

Wil je een voorbeeld zien?

8.4

Score voor Humor in Bedrijf na 8 ervaringen.

  • “Leuk, interactief, interessant, andere kijk op onze collega’s en samenwerking, ontspannen, we stappen nu wat makkelijker uit onze comfortzone, dwingt de medewerkers om op een andere manier over zichzelf na te denken. Jeanine Boelmans, Nathalie ten Veen en Erik Muller van Young Vebego”
  • “Sprankelend, dynamisch en humoristisch werd er een moeilijk en gevoelig onderwerp benaderd en bespreekbaar gemaakt. Humor in bedrijf heeft een sfeer kunnen creëren waarin een no-nonsens groep zich veilig kon uiten.Rijkswaterstaat Verkeer- en Watermanagement Scheepvaartverkeers- en Watermanagement (VWM) Noord-Oost.”
  • “Ik heb de samenwerking met Humor in Bedrijf als prettig ervaren. We hebben samen een zorgvuldig voortraject doorlopen. Het is fijn om met ervaren mensen te werken, te zien dat zaken serieus worden voorbereid. Onze bezoeker vonden het prettig om een intensief programma af te kunnen sluiten door met elkaar te lachen. Suzanne van den Eijnde, Cofely”
  • “Humor in Bedrijf presenteerde – voor een enthousiast publiek – een vlekkeloos lopend programma over veranderen. De acteurs houden ons met humor en venijn een spiegel voor en zijn niet te beroerd een paar heilige huisjes omver te werpen. Wim de Waard Woningcorporatie Eigen Haard “
  • “Na het zien van de Verandershow is er wel wat omgekeerd bij alle samenwerkingspartners. Ten eerste werkte het verbindend dat iedereen actief moest meedoen. Maar daarnaast was het effect dat men opener geworden is, elkaar makkelijker aanspreekt en kennis deelt. Wij zijn heel erg tevreden met deze luchtige en humoristische invulling van onze kwaliteitsdag.”
  • “Humor en realisme gaan hand in hand tijdens deze verandershow. De kijk op veranderingen, acceptatie, weerstand en eigen invloed zijn onlosmakelijk verbonden met de prakttijk van het veranderproces binnen mijn organisatie. De positieve ludieke benadering doet wat je mindset.Ministerie Veiligheid en Justitie / Immigratie- en Naturalisatiedienst”
  • “De Training Veranderen was ontspannen en leerrijk tegelijk en sloot perfect aan bij de workshop die we daarvoor hebben gedaan. De medewerkers weten nu dat de directie het goed voor heeft met iedereen. Goedgezind en benieuwd naar wat gaat komen, gaan we het komende verander-traject in. Werkzaam bij: Nebus Loyalty “
  • “Wij waren op zoek naar een entertainende club die wat gespecialiseerder bezig was met het thema veranderen en gelukkig vonden we die in Humor in Bedrijf. Hun optreden is goed bevallen: humor zet aan het denken en is een leuke en vrolijke afsluiting van een serieuze meeting. Frans van den Boorn, Cofely Nederland NV. “

Deel je ervaring

Waarom moet je bij ons zijn? Omdat we 15 jaar ervaring hebben | Omdat we heel erg meedenken | Omdat klanten graag bij ons terugkomen | Omdat we o.a met filmpjes werken met belachelijk veel hits voor ons feedbackfilmpje, meer dan 70.000! | Omdat we werken met professionele cabaretiers/trainers | Omdat Creatief Directeur Malinca Verwiel haar sporen heeft verdiend bij Claudia de Breij en vele, vele anderen |

Wat kost zo'n geintje?

Flyer Humor in Bedrijf

Ben je op zoek naar onze prijzen? Download dan onze flyer.

Deel dit met anderen