Creativiteitsshow

Creativiteit is de belangrijkste skill van de 21ste eeuw
Iedereen heeft ongekende mogelijkheden

Hebben jullie al een datum? Doe dan vast een vrijblijvende prijsopgave.

Download onze flyer met prijzen

Mensen met humor zijn oplossingsgerichter

Een voorbeeld
van een Creativiteitsshow

Allemaal ondernemers uit heel Drenthe en omstreken krijgen van de gemeente Aa en Hunze een inspiratie-dag om te bedenken hoe ze op creatieve manieren samenwerkingsverbanden met elkaar kunnen aangaan, om zo elkaar te versterken en het recreatielandschap te verrijken.

Creatief denken

In een zeer professioneel omgebouwde fruithal gaven we een mini-cursus over humor met als doel zaken eens op een andere manier te bekijken en zo af te komen van je eigen blinde vlekken en tunnelvisie. Daarnaast werden ze aangespoord om lef te tonen en om niet alles alleen te doen, maar andere ondernemers om hulp te vragen.

Wat was het resultaat?

Ondernemend Aa en Hunze: “Nieuwe kijk op samenwerking. We geven een 9! Leuk, enthousiast, energiek en een goed verhaal! Een eye-opener voor onze ondernemers in Drenthe. Humor in Bedrijf haalt je op een ontspannen manier uit je dagelijkse stramien.”

Creativiteit stimuleren

Wil je zaken ook eens op een andere manier bekijken? Ben je ook op zoek naar een creativiteitsboost voor je collega’s? Ben je je nog aan het oriënteren en wil je dat we met je meedenken? Bel ons om te sparren over de invulling en volgorde van jullie programma: 06-33058481.

Deze show wordt vaak gegeven in combinatie met onze Workshop Creatief Denken. Wij gebruiken daarbij humor als tool, omdat 

mensen die humor gebruiken minder stress hebben, zijn productiever zijn, beter worden betaald en gelukkiger zijn.

Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen jullie ons boeken voor shows, maar ook voor een interactieve workshop, de e-learning humor of voor personal humorcoaching.

 

Wil je een voorbeeld zien?

8.4

Score voor Humor in Bedrijf na 8 ervaringen.

  • “Leuk, interactief, interessant, andere kijk op onze collega’s en samenwerking, ontspannen, we stappen nu wat makkelijker uit onze comfortzone, dwingt de medewerkers om op een andere manier over zichzelf na te denken. Jeanine Boelmans, Nathalie ten Veen en Erik Muller van Young Vebego”
  • “Sprankelend, dynamisch en humoristisch werd er een moeilijk en gevoelig onderwerp benaderd en bespreekbaar gemaakt. Humor in bedrijf heeft een sfeer kunnen creëren waarin een no-nonsens groep zich veilig kon uiten.Rijkswaterstaat Verkeer- en Watermanagement Scheepvaartverkeers- en Watermanagement (VWM) Noord-Oost.”
  • “Ik heb de samenwerking met Humor in Bedrijf als prettig ervaren. We hebben samen een zorgvuldig voortraject doorlopen. Het is fijn om met ervaren mensen te werken, te zien dat zaken serieus worden voorbereid. Onze bezoeker vonden het prettig om een intensief programma af te kunnen sluiten door met elkaar te lachen. Suzanne van den Eijnde, Cofely”
  • “Humor in Bedrijf presenteerde – voor een enthousiast publiek – een vlekkeloos lopend programma over veranderen. De acteurs houden ons met humor en venijn een spiegel voor en zijn niet te beroerd een paar heilige huisjes omver te werpen. Wim de Waard Woningcorporatie Eigen Haard “
  • “Na het zien van de Verandershow is er wel wat omgekeerd bij alle samenwerkingspartners. Ten eerste werkte het verbindend dat iedereen actief moest meedoen. Maar daarnaast was het effect dat men opener geworden is, elkaar makkelijker aanspreekt en kennis deelt. Wij zijn heel erg tevreden met deze luchtige en humoristische invulling van onze kwaliteitsdag.”
  • “Humor en realisme gaan hand in hand tijdens deze verandershow. De kijk op veranderingen, acceptatie, weerstand en eigen invloed zijn onlosmakelijk verbonden met de prakttijk van het veranderproces binnen mijn organisatie. De positieve ludieke benadering doet wat je mindset.Ministerie Veiligheid en Justitie / Immigratie- en Naturalisatiedienst”
  • “De Training Veranderen was ontspannen en leerrijk tegelijk en sloot perfect aan bij de workshop die we daarvoor hebben gedaan. De medewerkers weten nu dat de directie het goed voor heeft met iedereen. Goedgezind en benieuwd naar wat gaat komen, gaan we het komende verander-traject in. Werkzaam bij: Nebus Loyalty “
  • “Wij waren op zoek naar een entertainende club die wat gespecialiseerder bezig was met het thema veranderen en gelukkig vonden we die in Humor in Bedrijf. Hun optreden is goed bevallen: humor zet aan het denken en is een leuke en vrolijke afsluiting van een serieuze meeting. Frans van den Boorn, Cofely Nederland NV. “

Deel je ervaring

Waarom moet je bij ons zijn? Omdat we 15 jaar ervaring hebben | Omdat we heel erg meedenken | Omdat klanten graag bij ons terugkomen | Omdat we o.a met filmpjes werken met belachelijk veel hits voor ons feedbackfilmpje, meer dan 70.000! | Omdat we werken met professionele cabaretiers/trainers | Omdat Creatief Directeur Malinca Verwiel haar sporen heeft verdiend bij Claudia de Breij en vele, vele anderen |

Elk bedrijf gaat door veranderingen.
Wat hebben jullie medewerkers op dit moment het hardst nodig?
Nieuwe motivatie, inspiratie, een kadootje of meer verbinding?

Nieuwe Motivatie?

Bij weerstand, vaste patronen, klagen & gebrek aan erkenning, anders leren denken en empowerment.

Nieuwe Inspiratie?

Voor nieuwe energie, om te leren, verbeteren, veranderen, voor eye-openers & nieuwe inzichten, om jezelf te ontwikkelen en te professionaliseren.

Een Kadootje?

Als bedankje voor ieders inzet of voor een diepe buiging, feest, jubileum, afsluiting en het vieren van successen.

Meer Verbinding?

Bij nieuwe organisatie’s, fusies, om te netwerken en speeddaten. Of als men elkaar al wel kent elkaar op een ándere manier te leren kennen, te leren van elkaar.

Wat kost zo'n geintje?

Flyer Humor in Bedrijf

Ben je op zoek naar onze prijzen? Download dan onze flyer.

Deel dit met anderen