Shows

Hoe je humor serieus inzet bij het veranderen van een organisatiecultuur

Humor in Bedrijf helpt organisaties, sinds 2003, met het veranderen van hun organisatiecultuur. En daarbij gebruiken we humor als tool. Elk bedrijf gaat door verschillende veranderprocessen en humor kan daarin een luchtige aanvulling zijn en spanning weghalen. Mensen die humor gebruiken hebben minder stress, zijn productiever, worden beter betaald en zijn gelukkiger. Kijk daarvoor naar dit filmpje.

Omdat veranderen ook leuk kan zijn

Als je wil weten waarom deelnemers deze dag niet snel meer zullen vergeten dan moet je ons even bellen. Bel gerust even om te sparren 06-33058481.

Uiteindelijk werden er 5 problemen omgedacht tot mogelijkheden. Sprankelend, dynamisch en humoristisch werd er een moeilijk en gevoelig onderwerp benaderd en bespreekbaar gemaakt. Humor in bedrijf heeft een sfeer kunnen creëren waarin een no-nonsens groep zich veilig kon uiten.

Rijkswaterstaat Verkeer- en Watermanagement (VWM)

Verandershow

Positief veranderen

Door werkdruk, bezuinigingen, fusies, reorganisaties en daarmee gepaard gaande onzekerheden, toekomstplannen, veranderingen om ons heen en niet te vergeten groei heeft iedere organisatie zijn ups en downs. Dat heeft invloed op de sfeer, op de communicatie en de manier van samenwerken. Ego’s, eilandjes en concurrentie zijn niemand vreemd. Samen met jullie bieden wij de Verandershow aan met een uniek en verrassend programma. 

Wat levert het op?

Deze show:

 • geeft een motivatieboost en creëert een positieve sfeer
 • geeft je skills in het omdraaien van negativiteit of slachtofferschap
 • maakt het onbesprokene weer bespreekbaar
 • motiveert tot eigenaarschap en leiderschap
 • zet iedereen aan het denken over: Wie zijn we? Waar staan we? En hoe willen we met elkaar omgaan?
 • voor een betere samenwerking, een betere communicatie en meer werkgeluk
 • maakt medewerkers opnieuw betrokken en trots op de organisatie

Download onze flyer met prijzen

Omdat je elkaar kan versterken 

Als je wil weten waarom deelnemers deze dag niet snel meer zullen vergeten dan moet je ons even bellen. Bel gerust even om te sparren 06-33058481.

Elkaar versterken. We waren op zoek naar een educatief teamuitje voor onze service- en projectmanagers om veilige patronen te doorbreken, meer gebruik van elkaar te maken en elkaar te versterken. We weten nu als teamleden van elkaar wie wat kan leveren, wie wat nodig heeft en bij wie je kan groeien in je ontwikkeling. Humor in Bedrijf spiegelt op een positieve en enthousiaste manier en we bevelen ze zeker aan voor andere organisaties.

De Tweede Kamer der Staten-Generaal

Teamspiritshow

Samenwerken door het beste uit elkaar te halen 

Het grootste spanningen in een team zijn vooroordelen ten opzichte van elkaar, een gevoel van concurrentie, het niet stimuleren van elkaars ideeën, mensen die zichzelf te serieus nemen en de extraverten versus introverten. Samen met jullie bieden wij de Teamspiritshow aan met een uniek en verrassend programma. 

Wat levert het op?

Deze show:

 • geeft een energieboost door meer positiviteit en meer saamhorigheid
 • herstelt het onderling vertrouwen helpt een team om weer opener naar elkaar te worden
 • zorgt ervoor dat iedereen elkaar op een luchtige manier weer anders leert kennen
 • nodigt uit tot een kijkje in elkaars keuken
 • biedt praktische skills om elkaar te versterken en te helpen
 • voor een ego-loos zelfsturend team
 • geeft praktische, leuke en verfrissende samenwerkings- en communicatietips
 • maakt je aan het lachen over jezelf en over elkaar

Download onze flyer met prijzen

Je wist niet dat je collega’s zo creatief waren! 

Als je wil weten waarom deelnemers deze dag niet snel meer zullen vergeten dan moet je ons even bellen. Bel gerust even om te sparren 06-33058481.

Nieuwe kijk op samenwerking. We geven een 9! Leuk, enthousiast, energiek en een goed verhaal! Een eye-opener voor onze ondernemers in Drenthe. Humor in Bedrijf haalt je op een ontspannen manier uit je dagelijkse stramien. 

Ondernemend Aa en Hunze

Creativiteitsshow

Jezelf en elkaar ontwikkelen en verrassen

Veranderen is groeien is leren. Leren is het nieuwe sporten. In de toekomst moeten we steeds meer gaan samenwerken en steeds meer innoveren. Creativiteit is daarbij de belangrijkste skill van de 21ste eeuw. Leren leuk maken, dat is ons ding. En elkaars talent versterken. Als de robot veel van ons werk gaat overnemen, wordt het steeds belangrijker dat je beseft dat je als mens iets bijzonders hebt toe te voegen. Wat is jouw talent? Samen met jullie bieden wij de Creativiteitshow aan met een uniek en verrassend programma. 

Wat levert het op?

Deze show:

 • geeft een inspiratieboost en helpt je met het denken in mogelijkheden
 • helpt met het wakker schudden van vastgeroeste ideeën
 • geeft je 12 manieren van anders kijken en anders denken en een daarmee een gereedschapskist aan creativiteits-skills
 • motiveert tot veranderen en flexibiliteit
 • stimuleert een leercultuur, waar fouten mogen worden gemaakt
 • prikkelt je lef-gen
 • daagt je uit tot talentontwikkeling en helpt je boven jezelf uit te stijgen. De grootste beperking ben je uiteindelijk zelf
 • laat zien dat samenwerken leren van elkaar is
 • creëert teambuilding, verbondenheid en veiligheid

Download onze flyer met prijzen

Veranderen in 5 minuten

Hebben jullie al een datum? Doe dan vast een vrijblijvende prijsopgave.

Download onze flyer met prijzen

Download ons gratis Ebook

Bel ons vandaag nog om te sparren over de invulling en volgorde van jullie programma: 06-33058481.

8.4

Score voor Humor in Bedrijf na 8 ervaringen.

 • “Leuk, interactief, interessant, andere kijk op onze collega’s en samenwerking, ontspannen, we stappen nu wat makkelijker uit onze comfortzone, dwingt de medewerkers om op een andere manier over zichzelf na te denken. Jeanine Boelmans, Nathalie ten Veen en Erik Muller van Young Vebego”
 • “Sprankelend, dynamisch en humoristisch werd er een moeilijk en gevoelig onderwerp benaderd en bespreekbaar gemaakt. Humor in bedrijf heeft een sfeer kunnen creëren waarin een no-nonsens groep zich veilig kon uiten.Rijkswaterstaat Verkeer- en Watermanagement Scheepvaartverkeers- en Watermanagement (VWM) Noord-Oost.”
 • “Ik heb de samenwerking met Humor in Bedrijf als prettig ervaren. We hebben samen een zorgvuldig voortraject doorlopen. Het is fijn om met ervaren mensen te werken, te zien dat zaken serieus worden voorbereid. Onze bezoeker vonden het prettig om een intensief programma af te kunnen sluiten door met elkaar te lachen. Suzanne van den Eijnde, Cofely”
 • “Humor in Bedrijf presenteerde – voor een enthousiast publiek – een vlekkeloos lopend programma over veranderen. De acteurs houden ons met humor en venijn een spiegel voor en zijn niet te beroerd een paar heilige huisjes omver te werpen. Wim de Waard Woningcorporatie Eigen Haard “
 • “Na het zien van de Verandershow is er wel wat omgekeerd bij alle samenwerkingspartners. Ten eerste werkte het verbindend dat iedereen actief moest meedoen. Maar daarnaast was het effect dat men opener geworden is, elkaar makkelijker aanspreekt en kennis deelt. Wij zijn heel erg tevreden met deze luchtige en humoristische invulling van onze kwaliteitsdag.”
 • “Humor en realisme gaan hand in hand tijdens deze verandershow. De kijk op veranderingen, acceptatie, weerstand en eigen invloed zijn onlosmakelijk verbonden met de prakttijk van het veranderproces binnen mijn organisatie. De positieve ludieke benadering doet wat je mindset.Ministerie Veiligheid en Justitie / Immigratie- en Naturalisatiedienst”
 • “De Training Veranderen was ontspannen en leerrijk tegelijk en sloot perfect aan bij de workshop die we daarvoor hebben gedaan. De medewerkers weten nu dat de directie het goed voor heeft met iedereen. Goedgezind en benieuwd naar wat gaat komen, gaan we het komende verander-traject in. Werkzaam bij: Nebus Loyalty “
 • “Wij waren op zoek naar een entertainende club die wat gespecialiseerder bezig was met het thema veranderen en gelukkig vonden we die in Humor in Bedrijf. Hun optreden is goed bevallen: humor zet aan het denken en is een leuke en vrolijke afsluiting van een serieuze meeting. Frans van den Boorn, Cofely Nederland NV. “

Deel je ervaring

Wat kost zo'n geintje?

Ben je op zoek naar onze prijzen? Download dan onze flyer.