Een 9!

Wij geven jullie een 9. Het effect van de workshop overtreft de verwachtingen; onze mensen zijn er nog steeds mee “bezig” en zijn nog steeds zeer enthousiast. Wij zouden Humor in Bedrijf aanbevelen aan andere organisaties omdat het een professionele organisatie is die de doelstellingen die je geeft wil begrijpen en beheersen en op die manier slaagt in de opdracht.

Van der Endt-Louwerse

Een dikke 8,5!

Ik geef jullie persoonlijk een dikke 8.5!
Het effect van een show van Humor in Bedrijf is met een lach en in een informele sfeer een positieve indruk krijgen van elkaar, de stad en de kernwaarden die van belang zijn voor onze organisatie. Wij zouden Humor in Bedrijf aanbevelen voor andere organisaties omdat ze met vakmanschap, behoud van de identiteit van onze organisatie en een flinke dosis humor mensen weten te verbinden.

Gemeente Den Helder

Leerzaam

​Lachen, los, anders, leuk en open, apart, nuttig, leerzaam, authentiek, out of the box, teamspirit, energie, collectief, samen. We hebben die middag enorm genoten, ik hoor van iedereen positieve verhalen. De insteek om die middag met een lach naar huis te gaan is zeker gelukt!

Achmea

Frisse wind

Wat een goede en warme 2-daagse hebben we gehad. Nog bedankt voor alle inzet en………..ja gewoon alles 😊. Wij geven jullie een 9 en bevelen jullie aan aan andere organisaties, omdat jullie op een luchtige en humoristische manier duidelijk maken waar het om draait.

Leuk, energie, luchtig zonder oppervlakkig te zijn, frisse wind, het levert verbinding op, luchtig gecombineerd met serieus, oprecht, open en energiek, humor is het cement, humor is de oplossing, wat humor non-verbaal met mensen doet, elkaar beter leren kennen, wat ik kwijt was heb ik weer gevonden, dat we een groep zijn, positief, weer zin om dingen op te pakken, verfrissend, speels en luchtig, terug naar de basis, gezellig, vrouwelijke aanwezigheid, goed luisteren, op maat, afgestemd.

Provincie Gelderland

Je wordt er vrolijk en los van

Goede afsluiting van ons professionaliseringstraject. Interessant, uitdagend, uit je comfortzone, frustrerend omdat iedereen zegt dat ik het goed doe, terwijl ik me van binnen zo onzeker voel, maakt creatief, grappig, anders denken, humoristisch, leerzaam, je wordt er vrolijk en los van, het herkaderen van je gedachten.

Hogeschool Utrecht

Perfecte aftrap

De show was echt een ontlading. We snakten naar een beetje lucht, af en toe de vinger op de zere plek, weer een eenheid gevoeld en de energie gekregen om met z’n allen door te gaan. De workshops waren heel ontspannen en echt de verbinding die we nodig hadden om weer een teamgevoel te krijgen. ‘Ik had van te voren geen zin, maar ik ben blij dat ik geweest ben.’ Het was de perfecte aftrap naar onze verdere teamontwikkeling. Het heeft diepgaander invloed dan we op eerste gezicht dachten. Bijvoorbeeld dat je ziet dat sommige collega’s meer zelfkennis hebben dan je dacht!

Het Plein Zutphen

Allemaal langs dezelfde meetlat

​Meer openheid. Wij zijn niet gewend om te zeggen wat we voelen. En het gaat om wat we willen en voelen en niet om procedures. We zijn op een luchtige en speelse manier allemaal langs dezelfde meetlat gelegd en daardoor weer gelijkwaardig en weer meer een eenheid. En dat helpt voor het vervolg.

Wageningen University & Research, Facilitair Bedrijf, BHM

Verademing

​Een inspirerende motivatieboost. Mooie focus op kracht; je kunt meer dan je denkt. Dit sloot goed aan op onze wensen. Leuke, afwisselende show. Het is een verademing om niks meer te moeten. Heerlijk om het beeldmateriaal te consumeren. Leuk samenspel met elkaar. Iedereen deed mee. Leuk om jezelf belachelijk te maken. Zelfspot. Humor. Intrinsieke motivatie: Hoe denk je over jezelf en hoe reageer je op bepaalde dingen?

Stichting Edomah (Ergotherapeuten)


​Laten zien dat veranderingen niet zwaar hoeven zijn

Jullie raken de zaal op een luchtige manier met simpele voorbeelden uit het dagelijks leven.
En jullie laten zien dat veranderingen niet zwaar hoeven zijn en dat je eigenlijk constant met veranderingen bezig bent. In ons prive-leven gaan we luchtig met veranderingen om en op het werk zien we allerlei beren op de weg. Jullie maken eigenlijk veranderingen gewoon. Veranderingen zijn niet speciaal, maar zijn er continue.

Gemeente Weert

Prikkelend

​Je kan wel zien dat het echt land in de zaal. Zo leuk, ik ben jullie meteen gaan volgen op facebook.
Geweldig, top, verrassend. Mooie balans tussen humor en inhoud. Prikkelend.
Jullie maken moeilijke onderwerpen op een luchtige manier bespreekbaar.

Sorgente

Bruisend en niet belerend

Aanrader, energiek, bruisend en niet belerend. Heel belangrijk dat ze de info die we hadden gegeven goed hadden verwerkt en het zat op het goede level. Fijn samengewerkt te hebben. Humor en serieus wisselen elkaar goed af. Brengen iets teweeg, zetten mensen aan het denken.

Scholen in de Kunst

Lekker licht

Heel leuk hoe jullie een best wel moeilijk onderwerp benaderen en hoe jullie de directeur aanpakken, lekker licht. Of het doordringt weten we niet, maar we kunnen er aan terug refereren. We hebben veel rare trainingen gedaan, maar je moet gewoon niet moeilijk doen. Je moet gewoon positief zijn en luchtig.

Hill's Pet

De juiste steekjes onder water

Wij geven jullie een 8,5.
Het uur vloog voorbij.
Thema veranderen komt prima over zonder dominant te zijn.
Ik vond het erg doeltreffend.
Funny inspirerend.
De juiste steekjes onder water. Show levert veel spontane reacties op.
Luchtig, gezellig en aansprekend.
Prikkelend, leuke afwisseling.

Gemeente Brielle

Dynamisch

De combinatie van korte filmpjes en tekst pakt bijzonder goed uit. Het maakt het optreden dynamisch en verrassend.

UMC Utrecht

Binnen enkele minuten was de `boel` ontdooid

Sloot goed aan bij het thema van de dag. Goed voorbereid op de doelgroep. Gezellig, open, uitnodigend. De interactie met de zaal was zeer goed. Binnen enkele minuten was de `boel` ontdooid. Wij bevelen de shows van Humor in Bedrijf zeker aan. Sprankelend, uitnodigend en eens een keer iets anders!!!!

Careyn JGZ

Verrassend

Inspirerend, verwarmend, verhelderend, verrassend, energiek, lollig, leuk, verbindend, blij, ruimte biedend, enerverend, grappig, fijn, vrolijk.

Yulius

Fenominal

Fenominal, usefull, educational, inspirering, more comfortable then expected, connecting, positive, different, fun, connecting, something else, creativity makes you laugh, introspective.

FMO

Je ontdekt meer over iemand door een uur met hem te spelen, dan door een jaar met hem te praten

Gezellig, creatief, luchtig, uitdagend, lachend, humoristisch, grappig, anders, open, verrassend, grappig, fantasie, elkaar beter leren kennen. Je ontdekt meer over iemand door een uur met hem te spelen, dan door een jaar met hem te praten.

Rovinij

Haalt je uit je dagelijkse stramien

Nieuwe kijk op samenwerking. We geven een 9! Leuk, enthousiast, energiek en een goed verhaal! Een eye-opener voor onze ondernemers in Drenthe. Humor in Bedrijf haalt je op een ontspannen manier uit je dagelijkse stramien.

Ondernemend Aa en Hunze

Lering & vermaak

Goede balans tussen humor & inhoud, lering & vermaak. Bas Schrijver & Mounia Bahi Communicatie & Marketing

De Haagsche Hogeschool

Zorgvuldig kado

Ik geef een 7,5 en dat is erg hoog voor mijn doen. Jullie voorstelling was een mooi verrassend en een zorgvuldig kado voor onze hardwerkende pedagogische medewerkers. Jullie speelde goed in op het publiek en kregen ze goed mee. Ze kwamen zelfs uit hun comfortzone. Ik was blij.

Stichting Mooi Peuterspeelzalen

Wij-gevoel

Een speech van Humor in Bedrijf heeft als effect: erkenning van gevoelens, het creëren van een wij-gevoel en geeft daardoor een positieve, productieve impuls.

Gemeente Den Haag

Ongedwongen

Heeft een hele goede bijdrage geleverd aan ons doel, op een ongedwongen, prettige, humoristische en toch serieuze manier. Er wordt nog over nagepraat….dus het heeft indruk gemaakt!

De Friese Meren, gemeente Friesland

Speels

Door wat meer zelfspot makkelijker aanspreekbaar. Speels en met humor naar de essentie van je interactie met anderen (Workshop Interactie Leidinggevenden).

Gemeente Lelystad

Hoger plan

Humor in Bedrijf heeft zich goed in de materie verdiept en had de kern te pakken. Deze kick-off voor onze kwaliteitsverbetering heeft de tongen losgemaakt en brengt ons kwaliteitsbewustzijn op een hoger plan.

Vicoma Engeneering

Fantastisch duo

Fantastisch duo. Veel gevoel voor humor. Passie! Lastige groep om enthousiast te krijgen, dat is nog nooit zo goed gelukt als vandaag.

Anticimex

Humor zet aan het denken

Wij waren op zoek naar een entertainende club die wat gespecialiseerder bezig was met het thema veranderen en gelukkig vonden we die in Humor in Bedrijf. Hun optreden is goed bevallen: humor zet aan het denken en is een leuke en vrolijke afsluiting van een serieuze meeting.

Cofely Nederland NV

Hakte er ook emotioneel in

Het optreden voor het jubileum van Wim Vos was erg origineel en afwisselend, het openingslied hakte er ook emotioneel in, echt mooi, dankzij jullie optreden weten we nu echt hoe onze collega in elkaar steekt!

Sherpa

Ludiek en informeel

Mede dankzij de inzet van Humor in Bedrijf hebben wij op een ludieke en informele wijze onze eerste projectmijlpaal gevierd. Onze medewerkers hebben genoten van de show die ons nieuwe inzichten en vooral nieuwe energie heeft gegeven. Dankzij Humor in Bedrijf gaan we weer met veel zin en energie werken aan ons volgende project succes.

Stedin/Eneco

Lekker en opbouwend

We hebben leuke reacties ontvangen van de deelnemers mbt de kennismakingsdag en jullie show. Zat allemaal lekker in een opbouwend programma.

Politie Limburg

Confronterend in positieve zin

Humor in Bedrijf zet je op een hele creatieve manier aan het denken. Het is confronterend in positieve zin. De kernwoorden zijn: humor met inhoud, interactief, to the point en maatwerk.

Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid Nibra NIFV

Doet een beroep op je creativiteit

De training teamspirit doet een beroep op je creativiteit. Leuk dat we de hele tijd aan het werk waren en oefeningen deden en niet alleen maar aan het consumeren waren. Veel gelachen met en om elkaar en een paar verrassende dingen gehoord, wat er in ieder geval heel goed uitkomt is ieders basiskarakter en daarmee zijn bijdrage/aanvulling op het team.

Wageningen Universiteit & Research

Men kon zich veilig uiten

Uiteindelijk werden er 5 actuele problemen omgedacht tot mogelijkheden.Sprankelend, dynamisch en humoristisch werd er een moeilijk en gevoelig onderwerp benaderd en bespreekbaar gemaakt. Humor in bedrijf heeft een sfeer kunnen creëren waarin een no-nonsens groep zich veilig kon uiten.

Rijkswaterstaat Verkeer- en Watermanagement Scheepvaartverkeers- en Watermanagement (VWM) Noord-Oost.

Boost voor onze saamhorigheid

Méér dan een troostpakket. Een lichtje in de duisternis, een boost voor onze saamhorigheid. Jullie hebben de positieve vibe weer goed aangewakkerd, prima mix van humor & serieus. Werkzaam. Kicken.

Meda Pharma B.V

Verrassend, leuk

Verrassend, leuk, anders dan normaal, ook het interactieve, de volgende keer dat ik wat heb ga ik zeker aan Humor in Bedrijf denken.

De Nederlandse Bank

Veranderen komt vanuit jezelf

Goed, met een knipoog. Wat mensen eruit halen is dat veranderen vanuit jezelf komt, je moet ook willen veranderen. Degene die naast mij zat had voortdurend tranen in zijn ogen van het lachen. Reint Kastelijn Manager Veiligheidzaken

Unive

Alle pijnpunten benoemd

Jullie kregen ze goed mee op onze inspiratiedag van het consortium Rivas-Careyn en dat is niet makkelijk met deze doelgroep. Inhoudelijk hebben jullie alle pijnpunten benoemd.

JGZ

Boost

We kregen er een boost van! Dit is nog eens een inspirerende manier van feedback geven. Vaak hoor je alleen wat over de dingen die niét goed gaan. Nu word je je ook bewust van de dingen die wél goed gaan. Humor in Bedrijf heeft ons een geslaagde dag bezorgd die ook nog lang zal doorwerken.

Summa College

Mooie ijsbreker

De workshop is me prima bevallen. Ik heb het idee dat er in ons team een zekere ontspanning is gekomen en de bereidheid om zelf organiserend te gaan werken is toegenomen. Mijn ervaring hierover is dat het een mooie ijsbreker is geweest, om op verder te borduren: er ontstond openheid, bereidheid tot eerlijkheid en herkenning.

GGZ BAVO Europoort

Leuke avond

Gisteren hebben jullie ons een leuke avond bezorgd met jullie optreden. De informatie die ik jullie van te voren had verstrekt was op een mooie/leuke manier verwerkt in jullie programma. Kritische noot die ik hoorde: teveel filmpjes, had iets meer van “jullie” zelf in gemogen. Lied op het laatst was leuk.

Zorgplein Maaswaarden

Leven in de brouwerij

Ze verhelderen, zetten de realiteit in een ander daglicht en brengen leven in de brouwerij. Echt een aanrader!!!

Transfergroep Rotterdam

Niet te beroerd een paar heilige huisjes omver te werpen

Humor in Bedrijf presenteerde – voor een enthousiast publiek – een vlekkeloos lopend programma over veranderen. De acteurs houden ons met humor en venijn een spiegel voor en zijn niet te beroerd een paar heilige huisjes omver te werpen.

Eigen Haard

Prettige samenwerking

Ik heb de samenwerking met Humor in Bedrijf als prettig ervaren. We hebben samen een zorgvuldig voortraject doorlopen. Het is fijn om met ervaren mensen te werken, te zien dat zaken serieus worden voorbereid. Onze bezoeker vonden het prettig om een intensief programma af te kunnen sluiten door met elkaar te lachen.

Cofely Nederland NV

De juiste snaar

Jullie hebben de juiste snaar geraakt: Denken in mogelijkheden en niet in problemen.

Medisch Centrum Leeuwarden

Lachen, nadenken en dan in beweging komen

De messcherpe analyse van Humor in Bedrijf laat ons lachen, dan nadenken en tot slot in beweging komen.

Ministerie van Justitie

Doet wat met je mindset.

Humor en realisme gaan hand in hand tijdens deze verandershow. De kijk op veranderingen, acceptatie, weerstand en eigen invloed zijn onlosmakelijk verbonden met de praktijk van het veranderproces binnen mijn organisatie. De positieve ludieke benadering doet wat met je mindset.

Ministerie Immigratie en Naturalisatiedienst (IND)

Verrassend en energiek

Humor in Bedrijf gaf ons een verrassende en energieke start van onze samenwerkconferentie, waarop onze organisatie op humoristische wijze werd belicht. Door de weerstand en kritische houding voor een theatershow direct te benoemen, hadden ze de zaal gelijk mee.

Amnesty International

Ontspannen en leerrijk

De Workshop Veranderen was ontspannen en leerrijk tegelijk en sloot perfect aan bij de workshop die we daarvoor hebben gedaan. De medewerkers weten nu dat de directie het goed voor heeft met iedereen. Goedgezind en benieuwd naar wat gaat komen, gaan we het komende verander-traject in.

Boost Loyalty

Uit onze comfortzone

De training lef was leuk, interactief, interessant, andere kijk op onze collega’s en samenwerking, ontspannen, we stappen nu wat makkelijker uit onze comfortzone, dwingt de medewerkers om op een andere manier over zichzelf na te denken.

Young Vebego

De omslag tussen theorie & praktijk

Het is gelukt om mensen naar zichzelf te laten kijken. Jullie maakten de omslag tussen theorie & praktijk. Verbazingwekkend hoeveel jullie uit die zaal kregen, hoe graag mensen iets willen zeggen. En hoe toegespitst het was op onze bijeenkomst. Zat echt heel goed in elkaar. En al die filmpjes zo leuk.

Cello-Zorg

Wat kost zo'n geintje?

Flyer Humor in Bedrijf

Wil je onze flyer met prijzen en af en toe aan ons herinnerd worden? Download dan onze flyer.