Malinca Verwiel

humor-in-bedrijf-bedrijfscabaret-malinca-verwiel
Malinca Verwiel (1964) is creatief directeur van Humor in Bedrijf. Zij is opgeleid als theaterdocent en kleinkunstdocent en heeft veel beginnende cabaretiers aan een bloeiende carrière geholpen, o.a. Claudia de Breij en Leon van der Zanden. Is in 1999 officieel benoemd als kleinkunstdocent door Ruut Weissman (Amsterdams Kleinkunstacademie). Bovendien werkte ze 4 jaar voor het Amsterdams Kleinkunst Festival en begeleidde ze de tournee van het Concours om de Wim Sonneveldprijs. Haar roots liggen zowel in Brabant (vader) als in Gelderland (moeder).

Jules Keeris


Jules Keeris (1993) is na zijn 4 jarige studie Commerciële Economie naar de Academie voor Theater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg gegaan. Hij regisseert, doceert, speelt in diverse theaterstukken en films en is inmiddels als cabaretier behoorlijk aan de weg aan het timmeren. Jules is geboren in Knegsel (Brabant).

 

Reinier van Dieren

humor-in-bedrijf-reinier-van-dieren
Reinier van Dieren (1982) is leiderschapstrainer en -coach en is daarnaast zeer actief als muzikant en kleinkunstartiest. Hij maakte 12 jaar deel uit van de Nederlandstalige kleinkunst band ‘Immens’ en speelt tegenwoordig in diverse amateurgezelschappen, op muzikaal- en kleinkunstgebied. Als trainer & coach werkte hij onder andere bij: AKZO Nobel, T-Mobile, ING, De Bijenkorf en Evolution Logique. Reinier is geboren en getogen in Doetinchem, daar kan hij ook niks aan doen.

Maud Stevers

Maud Stevers (1983) heeft na haar studies architecture en human technology interaction als straatmuzikant en singer-songwriter de hele wereld rondgereisd en zo vele culturen leren kennen. Ze werkt als expressiecoach en -trainer. Hiermee begeleid ze individuen en (grote) groepen om energiek en authentiek te zijn, zodat ze met lef kunnen doen waar ze in geloven. Maud is geboren in Eindhoven.

Marith Venderbosch


Marith Venderbosch (1988) is na haar opleiding HBO docent theater in Leeuwarden zich gaan verdiepen in binnen-en buitenlands improvisatietheater. Ze is als docent verbonden aan: Totdat de Dom valt, De lelijke eendjes en Kapok. Marith is een geboren trainster, trainingsacteur & docent. Ze heeft onder andere getraind bij Achmea, BDO accountants, Natuur en Milieu Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis. Marith daagt anderen en zichzelf graag uit. Ze is een avonturier met de ambitie een internationale trainer/speler te worden. Ze is als keizersneekindje geboren in Oldenzaal.

Elke Vierveijzer

humor-in-bedrijf-elke-vierveijzer2
Elke Vierveijzer (1987), finalist van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2015, studeerde in 2014 af aan de Koningstheateracademie in ’s-Hertogenbosch. In haar voorstelling ‘Zonder Genade’ toont zij een unieke combinatie van literaire Nederlandse kleinkunstteksten en volle muzikaliteit, wat resulteert in adembenemende liederen die altijd wel ergens schuren, of juist onverwacht troostend zijn. Ook speelt Elke, met aan de vleugel Michiel Wetzer, een ode aan de overleden zanger en schrijver Maarten van Roozendaal. Elke is geboren in Son en Breugel.

Michiel Rampaart

humor-in-bedrijf-michiel-rampaert
Michiel Rampaart (1975) studeerde af als muziekdocent en theaterdocent aan de Fontys Hogescholen. Hij speelde in de musical “Cabaret” in Carré. En speelde de computernerd in de politieserie “Spoorloos Verdwenen”. Meestal wordt hij voor grappige commercials gecast, zoals voor Tempo Team, Unox, Mc Donalds, de ANWB of Krasloten. Michiel is ook werkzaam als communicatietrainer en theaterdocent en gaf trainingen bij: ING, Krauthammer, gemeente Amsterdam, Saxion, de Postbank, Amnesty, Carglass en de Nationale Jeugdraad. Michiel is een Brabander.