Over ons

Humor in Bedrijf helpt organisaties, sinds 2003, met het veranderen van hun organisatiecultuur. En daarbij gebruiken we humor als tool. We benaderen onderwerpen humoristisch, maar leren anderen ook om zaken humoristischer te bekijken. We maken bedrijfstheatershows op maat én op locatie over Veranderen, Teambuilding en Creatief Denken. Daarin worden medewerkers met een flinke dosis humor uitgedaagd om te leren, worden ze getriggerd om na te denken en gekieteld om boven zichzelf uit te stijgen. De shows geven een frisse blik en zijn een interactieve mix van humor, muziek, filmpjes en maatwerk altijd gepresenteerd door een duo van 2 cabaretiers/trainers.

Humor als tool helpt bij het veranderen van een organisatiecultuur. Mensen die humor gebruiken hebben minder stress, zijn productiever, worden beter betaald en zijn gelukkiger. Kijk daarvoor naar dit filmpje.

Wat hebben jullie medewerkers het hardst nodig?

Elk bedrijf gaat door veranderingen en bedrijfstheater kan daarbij een hele luchtige welkome aanvulling zijn. Humor in Bedrijf wil graag aansluiten bij wat medewerkers in een organisatie het hardst nodig hebben. Is dat nieuwe motivatie? Nieuwe inspiratie? Een bedankje? Nieuwe verbinding of een combinatie? Bijvoorbeeld:

  • Als ondersteuning van een verandertraject om medewerkers zin te laten krijgen in veranderen.
  • Voor teambuilding, maar dan in de vorm van een interactieve show van 1 uur.
  • Als bedankje voor ieders inzet of als diepe buiging, voor feest, jubileum, afsluiting en het vieren van successen.
  • Als kick-off bij nieuwe organisaties en fusies. Of voor grote groepen die elkaar nog niet kennen om te netwerken, speeddaten of kennis willen delen.

Op maat

De shows worden op maat gemaakt, maar als leidraad houdt Humor in Bedrijf de onderwerpen aan die de afgelopen jaren het meest zijn gevraagd: Veranderen, Teambuilding & Creatief Denken.

15 jaar ervaring

Humor in Bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring, denkt heel erg mee, klanten komen graag terug. We werken met filmpjes met meer dan 70.000 hits voor ons feedbackfilmpje. We werken met professionele cabaretiers/trainers. En Creatief Directeur Malinca Verwiel heeft haar sporen heeft verdiend bij Claudia de Breij en vele, vele anderen.

Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen jullie ons boeken voor shows, maar ook voor een interactieve workshop, de e-learning humor of voor personal humorcoaching.

Wat kost zo'n geintje?

Flyer Humor in Bedrijf

Wil je onze flyer met prijzen en af en toe aan ons herinnerd worden? Download dan onze flyer.