Klik op de foto’s voor meer informatie.

Over ons

Humor in Bedrijf helpt organisaties, sinds 2003, met het veranderen van hun organisatiecultuur. En daarbij gebruiken we humor als tool. Elk bedrijf gaat door verschillende veranderprocessen en humor kan daarin een luchtige aanvulling zijn en spanning weghalen. Mensen die humor gebruiken hebben minder stress, zijn productiever en zijn gelukkiger. Kijk daarvoor naar dit filmpje.

We benaderen onderwerpen humoristisch in onze bedrijfstheatershows en interactieve workshops, maar leren ook om zaken humoristischer te bekijken in onze e-learning humor en individuele humorcoaching.

15 jaar ervaring

Humor in Bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring, werkt met professionele cabaretiers/trainers en met filmpjes (meer dan 70.000 hits voor ons feedback-filmpje) en klanten komen graag terug. Creatief Directeur, Malinca Verwiel, heeft 30 jaar ervaring als cabaretregisseur en kleinkunstdocent en heeft haar sporen verdiend bij Claudia de Breij en 30 andere performers. Ze kent het theatervak, weet hoe je het publiek moet verleiden en de kent de vragen van de bedrijfswereld. 

Wat kost zo'n geintje?

Flyer Humor in Bedrijf

Ben je op zoek naar onze prijzen? Download dan onze flyer.

Deel dit met anderen