Energizers

Voor meer sfeer, meer verbinding, meer interactie

en vooral meer humor in een ‘koude’ zaal

Openings-energizers, netwerk-energizers, lunchdip-energizers …

Als je goede sprekers hebt, maar een dode zaal is dat natuurlijk superjammer. Wij willen leren leuk maken. Onze energizers zijn 20 tot 30 minuten en super op maat. Om een conferentie tot een succes te maken heb je iemand nodig die op een leuke manier de zaal in beweging brengt. Wij doen dat als duo met een hoop humor, zinnige onzin en intelligente interactie. Niets moet, maar een zaal moet zich uitgedaagd voelen, zin krijgen in de dag en uitgenodigd worden om met elkaar te netwerken.

Waarvoor kan je energizers inzetten?

Energie

 • IJsbrekers en opwarmers
 • Om iemand te eren, in het zonnetje te zetten of te verrassen
 • Voor het vieren van successen

Netwerken

 • Om het publiek op een originele manier kennis te laten maken met elkaar
 • Voor netwerkopdrachten op maat voor de rest van de dag
 

Een andere kijk

 • Om saaie of ingewikkelde onderwerpen sexy te maken
 • Een andere kijk op zaken te bieden
 • De zaal wakker schudden en ze zichzelf te laten verrassen
 

Humor

 • Voor een ja/nee test over in hoeverre je op je brein kan vertrouwen
 • Of een hilarische onvermoede talententest als afsluiter

Praktische informatie

Datum: Wanneer jullie willen
Tijdsduur: 20 tot 30 minuten
Plaats: Waar jullie willen
Vorm: Duo met interactieve workshop, show, training & bootcamp

Voorafgaand: Intake-gesprek
Deelnemers: 15 t/m 1200
Onderwijsniveau: Mbo, Hbo, Wo
Lokatie/techniek: Wordt door jullie verzorgd 

Bel ons vandaag nog om te kijken wat voor jullie een goede insteek zou kunnen zijn. Ons nummer is 06-33058481.

Veranderen in 5 minuten

Hebben jullie al een datum? Doe dan vast een vrijblijvende prijsopgave.

Download onze flyer met prijzen

       

 

 

8.4

Score voor Humor in Bedrijf na 8 ervaringen.

 • “Leuk, interactief, interessant, andere kijk op onze collega’s en samenwerking, ontspannen, we stappen nu wat makkelijker uit onze comfortzone, dwingt de medewerkers om op een andere manier over zichzelf na te denken. Jeanine Boelmans, Nathalie ten Veen en Erik Muller van Young Vebego”
 • “Sprankelend, dynamisch en humoristisch werd er een moeilijk en gevoelig onderwerp benaderd en bespreekbaar gemaakt. Humor in bedrijf heeft een sfeer kunnen creëren waarin een no-nonsens groep zich veilig kon uiten.Rijkswaterstaat Verkeer- en Watermanagement Scheepvaartverkeers- en Watermanagement (VWM) Noord-Oost.”
 • “Ik heb de samenwerking met Humor in Bedrijf als prettig ervaren. We hebben samen een zorgvuldig voortraject doorlopen. Het is fijn om met ervaren mensen te werken, te zien dat zaken serieus worden voorbereid. Onze bezoeker vonden het prettig om een intensief programma af te kunnen sluiten door met elkaar te lachen. Suzanne van den Eijnde, Cofely”
 • “Humor in Bedrijf presenteerde – voor een enthousiast publiek – een vlekkeloos lopend programma over veranderen. De acteurs houden ons met humor en venijn een spiegel voor en zijn niet te beroerd een paar heilige huisjes omver te werpen. Wim de Waard Woningcorporatie Eigen Haard “
 • “Na het zien van de Verandershow is er wel wat omgekeerd bij alle samenwerkingspartners. Ten eerste werkte het verbindend dat iedereen actief moest meedoen. Maar daarnaast was het effect dat men opener geworden is, elkaar makkelijker aanspreekt en kennis deelt. Wij zijn heel erg tevreden met deze luchtige en humoristische invulling van onze kwaliteitsdag.”
 • “Humor en realisme gaan hand in hand tijdens deze verandershow. De kijk op veranderingen, acceptatie, weerstand en eigen invloed zijn onlosmakelijk verbonden met de prakttijk van het veranderproces binnen mijn organisatie. De positieve ludieke benadering doet wat je mindset.Ministerie Veiligheid en Justitie / Immigratie- en Naturalisatiedienst”
 • “De Training Veranderen was ontspannen en leerrijk tegelijk en sloot perfect aan bij de workshop die we daarvoor hebben gedaan. De medewerkers weten nu dat de directie het goed voor heeft met iedereen. Goedgezind en benieuwd naar wat gaat komen, gaan we het komende verander-traject in. Werkzaam bij: Nebus Loyalty “
 • “Wij waren op zoek naar een entertainende club die wat gespecialiseerder bezig was met het thema veranderen en gelukkig vonden we die in Humor in Bedrijf. Hun optreden is goed bevallen: humor zet aan het denken en is een leuke en vrolijke afsluiting van een serieuze meeting. Frans van den Boorn, Cofely Nederland NV. “

Deel je ervaring

Programma’s met impact

Humor in Bedrijf heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld als maatwerk trainingsbureau dat zich onderscheidt met interactieve, luchtige, speelse & humorvolle dagprogramma’s voor het bedrijfsleven. Geen trainingen maar ervaringen voor deelnemers die ze niet snel meer zullen vergeten. Als geregistreerd Crkbo docent, erkende Trainer NOBTRA® (T-N) en gecertificeerd voor High Impact Leadership aan de Cambridge University is Humor in Bedrijf serieus met humor aan de weg aan het timmeren.

Wij onderscheiden ons door

✔ Maatwerk
✔ Ruim 15 jaar ervaring
✔ Werken met professionele cabaretiers
✔ Schappelijke prijzen
✔ Korte, praktische resultaatgerichte concepten
✔ Een optimistische, energieke en inspirerende benadering van welk probleem dan ook
✔ Geloof in ieder mens en zin in de toekomst
✔ We zijn overtuigd van ons aanbod en bieden een niet-goed-geld-terug-garantie
✔ Wij werken op basis van vertrouwen en hanteren daarom geen algemene voorwaarden
✔ Voor onderwijs, zorg en bankwezen werken we BTW-vrij