Wij verbeteren jullie werkcultuur in 1 dag

Meer positiviteit, meer verbinding, meer humor, meer creativiteit en meer werkgeluk

Dag van de Cultuur, Dag van het Team, Dag van het Leren

Merendeel van het opleidingsbudget van organisaties is weggegooid geld. Niet perse omdat de opleiding slecht is, maar omdat je niet meteen kan meten wat er daadwerkelijk wordt geleerd en welke gedragsverandering dat tot gevolg heeft. Daarom bieden we geen opleidingen, maar ervaringen. Teambuilding met impact die je niet snel meer zal vergeten.

Cultuurontwikkeling die deelnemers niet snel zullen vergeten 

Als je wil weten waarom deelnemers deze dag niet snel meer zullen vergeten dan moet je ons even bellen. Bel gerust even om te sparren 06-33058481.

Uiteindelijk werden er 5 problemen omgedacht tot mogelijkheden. Sprankelend, dynamisch en humoristisch werd er een moeilijk en gevoelig onderwerp benaderd en bespreekbaar gemaakt. Humor in bedrijf heeft een sfeer kunnen creëren waarin een no-nonsens groep zich veilig kon uiten.

Rijkswaterstaat Verkeer- en Watermanagement (VWM)

Dag van de Cultuur

Positief samenwerken

Door werkdruk, bezuinigingen, fusies, reorganisaties en daarmee gepaard gaande onzekerheden, toekomstplannen, veranderingen om ons heen en niet te vergeten groei heeft iedere organisatie zijn ups en downs. Dat heeft invloed op de sfeer, op de communicatie en de manier van samenwerken. Ego’s, eilandjes en concurrentie zijn niemand vreemd. Samen met jullie bieden wij de Dag van de Cultuur aan met een uniek en verrassend programma. 

Wat levert het op?

Dit dagprograma:

 • geeft een motivatieboost en creëert een positieve sfeer
 • geeft je skills in het omdraaien van negativiteit of slachtofferschap
 • maakt het onbesprokene weer bespreekbaar
 • motiveert tot eigenaarschap en leiderschap
 • zet iedereen aan het denken over: Wie zijn we? Waar staan we? En hoe willen we met elkaar omgaan?
 • voor een betere samenwerking, een betere communicatie en meer werkgeluk
 • maakt medewerkers opnieuw betrokken en trots op de organisatie

Download onze flyer met prijzen

Teamontwikkeling die deelnemers niet snel zullen vergeten 

Als je wil weten waarom deelnemers deze dag niet snel meer zullen vergeten dan moet je ons even bellen. Bel gerust even om te sparren 06-33058481.

Elkaar versterken. We waren op zoek naar een educatief teamuitje voor onze service- en projectmanagers om veilige patronen te doorbreken, meer gebruik van elkaar te maken en elkaar te versterken. We weten nu als teamleden van elkaar wie wat kan leveren, wie wat nodig heeft en bij wie je kan groeien in je ontwikkeling. Humor in Bedrijf spiegelt op een positieve en enthousiaste manier en we bevelen ze zeker aan voor andere organisaties.

De Tweede Kamer der Staten-Generaal

Dag van het Team

Samenwerken door het beste uit elkaar te halen 

Het grootste spanningen in een team zijn vooroordelen ten opzichte van elkaar, een gevoel van concurrentie, het niet stimuleren van elkaars ideeën, mensen die zichzelf te serieus nemen en de extraverten versus introverten. Samen met jullie bieden wij de Dag van het Team aan met een uniek en verrassend programma. 

Wat levert het op?

Dit dagprogramma:

 • geeft een energieboost door meer positiviteit en meer saamhorigheid
 • herstelt het onderling vertrouwen helpt een team om weer opener naar elkaar te worden
 • zorgt ervoor dat iedereen elkaar op een luchtige manier weer anders leert kennen
 • nodigt uit tot een kijkje in elkaars keuken
 • biedt praktische skills om elkaar te versterken en te helpen
 • voor een ego-loos zelfsturend team
 • geeft praktische, leuke en verfrissende samenwerkings- en communicatietips
 • maakt je aan het lachen over jezelf en over elkaar

Download onze flyer met prijzen

Talentontwikkeling die deelnemers niet snel zullen vergeten 

Als je wil weten waarom deelnemers deze dag niet snel meer zullen vergeten dan moet je ons even bellen. Bel gerust even om te sparren 06-33058481.

Nieuwe kijk op samenwerking. We geven een 9! Leuk, enthousiast, energiek en een goed verhaal! Een eye-opener voor onze ondernemers in Drenthe. Humor in Bedrijf haalt je op een ontspannen manier uit je dagelijkse stramien. 

Ondernemend Aa en Hunze

Dag van het Leren

Samenwerken in een leercultuur

Veranderen is groeien is leren. Leren is het nieuwe sporten. In de toekomst moeten we steeds meer gaan samenwerken en steeds meer innoveren. Creativiteit is daarbij de belangrijkste skill van de 21ste eeuw. Leren leuk maken, dat is ons ding. En elkaars talent versterken. Als de robot veel van ons werk gaat overnemen, wordt het steeds belangrijker dat je beseft dat je als mens iets bijzonders hebt toe te voegen. Wat is jouw talent? Samen met jullie bieden wij de Dag van het Leren aan met een uniek en verrassend programma. 

Wat levert het op?

Dit dagprogramma:

 • geeft een inspiratieboost en helpt je met het denken in mogelijkheden
 • helpt met het wakker schudden van vastgeroeste ideeën
 • geeft je 12 manieren van anders kijken en anders denken en een daarmee een gereedschapskist aan creativiteits-skills
 • motiveert tot veranderen en flexibiliteit
 • stimuleert een leercultuur, waar fouten mogen worden gemaakt
 • prikkelt je lef-gen
 • daagt je uit tot talentontwikkeling en helpt je boven jezelf uit te stijgen. De grootste beperking ben je uiteindelijk zelf
 • laat zien dat samenwerken leren van elkaar is
 • creëert teambuilding, verbondenheid en veiligheid

Download onze flyer met prijzen

Erkend als

Geregistreerd en gecertificeerd als

     

 

 

8.4

Score voor Humor in Bedrijf na 8 ervaringen.

 • “Leuk, interactief, interessant, andere kijk op onze collega’s en samenwerking, ontspannen, we stappen nu wat makkelijker uit onze comfortzone, dwingt de medewerkers om op een andere manier over zichzelf na te denken. Jeanine Boelmans, Nathalie ten Veen en Erik Muller van Young Vebego”
 • “Sprankelend, dynamisch en humoristisch werd er een moeilijk en gevoelig onderwerp benaderd en bespreekbaar gemaakt. Humor in bedrijf heeft een sfeer kunnen creëren waarin een no-nonsens groep zich veilig kon uiten.Rijkswaterstaat Verkeer- en Watermanagement Scheepvaartverkeers- en Watermanagement (VWM) Noord-Oost.”
 • “Ik heb de samenwerking met Humor in Bedrijf als prettig ervaren. We hebben samen een zorgvuldig voortraject doorlopen. Het is fijn om met ervaren mensen te werken, te zien dat zaken serieus worden voorbereid. Onze bezoeker vonden het prettig om een intensief programma af te kunnen sluiten door met elkaar te lachen. Suzanne van den Eijnde, Cofely”
 • “Humor in Bedrijf presenteerde – voor een enthousiast publiek – een vlekkeloos lopend programma over veranderen. De acteurs houden ons met humor en venijn een spiegel voor en zijn niet te beroerd een paar heilige huisjes omver te werpen. Wim de Waard Woningcorporatie Eigen Haard “
 • “Na het zien van de Verandershow is er wel wat omgekeerd bij alle samenwerkingspartners. Ten eerste werkte het verbindend dat iedereen actief moest meedoen. Maar daarnaast was het effect dat men opener geworden is, elkaar makkelijker aanspreekt en kennis deelt. Wij zijn heel erg tevreden met deze luchtige en humoristische invulling van onze kwaliteitsdag.”
 • “Humor en realisme gaan hand in hand tijdens deze verandershow. De kijk op veranderingen, acceptatie, weerstand en eigen invloed zijn onlosmakelijk verbonden met de prakttijk van het veranderproces binnen mijn organisatie. De positieve ludieke benadering doet wat je mindset.Ministerie Veiligheid en Justitie / Immigratie- en Naturalisatiedienst”
 • “De Training Veranderen was ontspannen en leerrijk tegelijk en sloot perfect aan bij de workshop die we daarvoor hebben gedaan. De medewerkers weten nu dat de directie het goed voor heeft met iedereen. Goedgezind en benieuwd naar wat gaat komen, gaan we het komende verander-traject in. Werkzaam bij: Nebus Loyalty “
 • “Wij waren op zoek naar een entertainende club die wat gespecialiseerder bezig was met het thema veranderen en gelukkig vonden we die in Humor in Bedrijf. Hun optreden is goed bevallen: humor zet aan het denken en is een leuke en vrolijke afsluiting van een serieuze meeting. Frans van den Boorn, Cofely Nederland NV. “

Deel je ervaring

Programma’s met impact

Humor in Bedrijf heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld als maatwerk trainingsbureau dat zich onderscheidt met interactieve, luchtige, speelse & humorvolle dagprogramma’s voor het bedrijfsleven. Geen trainingen maar ervaringen voor deelnemers die ze niet snel meer zullen vergeten. Als geregistreerd Crkbo docent, erkende Trainer NOBTRA® (T-N) en gecertificeerd voor High Impact Leadership aan de Cambridge University is Humor in Bedrijf serieus met humor aan de weg aan het timmeren. Binnenkort hopen we gecertificeerd te worden als B Corp Corporation®: a global movement of people using business as a force for good™.

Wij onderscheiden ons door

✔ Maatwerk
✔ Ruim 15 jaar ervaring
✔ Werken met professionele cabaretiers
✔ Schappelijke prijzen
✔ Korte, praktische resultaatgerichte concepten
✔ Een optimistische, energieke en inspirerende benadering van welk probleem dan ook
✔ Geloof in ieder mens en zin in de toekomst
✔ We zijn overtuigd van ons aanbod en bieden een niet-goed-geld-terug-garantie
✔ Wij werken op basis van vertrouwen en hanteren daarom geen algemene voorwaarden
✔ Voor onderwijs, zorg en bankwezen werken we BTW-vrij

In het kort

Datum: Wanneer jullie willen
Tijdsduur: 1 dag
Plaats: Waar jullie willen
Vorm: Combinatie van een show, workshop, training & bootcamp
Voorafgaand: Intake-gesprek
Deelnemers: 15 t/m 150
Onderwijsniveau: Mbo, Hbo, Wo
Lokatie/techniek: Wordt door jullie verzorgd 
Download onze flyer met prijzen

Veranderen in 5 minuten

Hebben jullie al een datum? Doe dan vast een vrijblijvende prijsopgave.

Download onze flyer met prijzen

Download ons gratis Ebook

Bel ons vandaag nog om te kijken wat voor jullie een goede insteek zou kunnen zijn. Ons nummer is 06-33058481.

Wat kost zo'n geintje?

Flyer Humor in Bedrijf

Ben je op zoek naar onze prijzen? Download dan onze flyer.