Bedrijfstheater

Interactieve shows voor bedrijfsdagen

Humor in Bedrijf helpt organisaties, sinds 2003, met het veranderen van hun organisatiecultuur. En daarbij gebruiken we humor als tool. Elk bedrijf gaat door verschillende veranderprocessen en humor kan daarin een luchtige aanvulling zijn en spanning weghalen. Mensen die humor gebruiken hebben minder stress, zijn productiever en zijn gelukkiger. Kijk daarvoor naar dit filmpje.

We benaderen onderwerpen humoristisch in onze bedrijfstheatershows en interactieve workshops, maar leren ook om zaken humoristischer te bekijken in onze e-learning humor en individuele humorcoaching.

Hebben jullie al een datum? Doe dan vast een vrijblijvende prijsopgave.

Download onze flyer met prijzen

Download ons gratis Ebook

Bel ons vandaag nog om te sparren over de invulling en volgorde van jullie programma: 06-33058481.

Met welk doel kan je humor inzetten?

Nieuwe Motivatie?

Als kick-off voor nieuwe organisaties en fusies, om veranderprocessen te ondersteunen bij weerstand, bij een klaagcultuur, als men anders moeten leren denken bij vaste patronen of gewoontes, om mensen te laten zien dat veranderen leuk kan zijn.

Nieuwe Inspiratie?

Voor nieuwe energie, om te leren, te verbeteren, voor eye-openers & nieuwe inzichten, voor team building, meer openheid, een aanspreekcultuur, voor individuele ontwikkeling of om te professionaliseren.

Een Kadootje?

Als bedankje voor ieders inzet, het vieren van successen of jubileum of het afsluiten van een periode of project.

Overkoepelende organisaties of beroepsgroepen

Zoals klantendagen, ledenbijeenkomsten, branches die kennis willen delen, netwerken en speed-daten in welke vorm dan ook.

Voor individuen

Of om minder introvert te zijn, minder rationeel, minder serieus, minder bewijsdrang te hebben, minder stress, blijer te zijn, meer lol met elkaar te hebben, positiever te zijn, socialer, gelukkiger, speelser en creatiever.

8.4

Score voor Humor in Bedrijf na 8 ervaringen.

 • “Leuk, interactief, interessant, andere kijk op onze collega’s en samenwerking, ontspannen, we stappen nu wat makkelijker uit onze comfortzone, dwingt de medewerkers om op een andere manier over zichzelf na te denken. Jeanine Boelmans, Nathalie ten Veen en Erik Muller van Young Vebego”
 • “Sprankelend, dynamisch en humoristisch werd er een moeilijk en gevoelig onderwerp benaderd en bespreekbaar gemaakt. Humor in bedrijf heeft een sfeer kunnen creëren waarin een no-nonsens groep zich veilig kon uiten.Rijkswaterstaat Verkeer- en Watermanagement Scheepvaartverkeers- en Watermanagement (VWM) Noord-Oost.”
 • “Ik heb de samenwerking met Humor in Bedrijf als prettig ervaren. We hebben samen een zorgvuldig voortraject doorlopen. Het is fijn om met ervaren mensen te werken, te zien dat zaken serieus worden voorbereid. Onze bezoeker vonden het prettig om een intensief programma af te kunnen sluiten door met elkaar te lachen. Suzanne van den Eijnde, Cofely”
 • “Humor in Bedrijf presenteerde – voor een enthousiast publiek – een vlekkeloos lopend programma over veranderen. De acteurs houden ons met humor en venijn een spiegel voor en zijn niet te beroerd een paar heilige huisjes omver te werpen. Wim de Waard Woningcorporatie Eigen Haard “
 • “Na het zien van de Verandershow is er wel wat omgekeerd bij alle samenwerkingspartners. Ten eerste werkte het verbindend dat iedereen actief moest meedoen. Maar daarnaast was het effect dat men opener geworden is, elkaar makkelijker aanspreekt en kennis deelt. Wij zijn heel erg tevreden met deze luchtige en humoristische invulling van onze kwaliteitsdag.”
 • “Humor en realisme gaan hand in hand tijdens deze verandershow. De kijk op veranderingen, acceptatie, weerstand en eigen invloed zijn onlosmakelijk verbonden met de prakttijk van het veranderproces binnen mijn organisatie. De positieve ludieke benadering doet wat je mindset.Ministerie Veiligheid en Justitie / Immigratie- en Naturalisatiedienst”
 • “De Training Veranderen was ontspannen en leerrijk tegelijk en sloot perfect aan bij de workshop die we daarvoor hebben gedaan. De medewerkers weten nu dat de directie het goed voor heeft met iedereen. Goedgezind en benieuwd naar wat gaat komen, gaan we het komende verander-traject in. Werkzaam bij: Nebus Loyalty “
 • “Wij waren op zoek naar een entertainende club die wat gespecialiseerder bezig was met het thema veranderen en gelukkig vonden we die in Humor in Bedrijf. Hun optreden is goed bevallen: humor zet aan het denken en is een leuke en vrolijke afsluiting van een serieuze meeting. Frans van den Boorn, Cofely Nederland NV. “

Deel je ervaring

15 jaar ervaring

Humor in Bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring, werkt met professionele cabaretiers/trainers en met filmpjes (meer dan 70.000 hits voor ons feedback-filmpje) en klanten komen graag terug. Creatief Directeur, Malinca Verwiel, heeft 30 jaar ervaring als cabaretregisseur en kleinkunstdocent en heeft haar sporen verdiend bij Claudia de Breij en 30 andere performers. Ze kent het theatervak, weet hoe je het publiek moet verleiden en de kent de vragen van de bedrijfswereld. 

Verandershow

een interactieve show van 1 uur

De Bedrijfstheatershow over Veranderen heeft als doel mensen minder bang te laten zijn voor veranderen door te laten zien dat veranderen iets heel normaals is. Dat veranderingen constant gaande zijn ook in je privéleven. Deze show vertelt dat je veranderingen niet kan veranderen, maar dat je wel je kijk op veranderingen kan veranderen.

Wat levert het op?

Deze show:

 • laat zien dat veranderen onvermijdelijk is
 • helpt een organisatie met het omdraaien van negativiteit en angst
 • stimuleert het denken in mogelijkheden
 • laat zien dat veranderen leuk kan zijn, dat het een avontuur kan zijn

Wil je een voorbeeld zien?

Teamspiritshow

een interactieve show van 1 uur

Kennis delen, verbindingen zoeken met anderen om nieuwe dingen te ontwikkelen en een constante leercultuur, zijn de peilers van de economie 3.0. Samenwerken kan ronduit frustrerend zijn. Ofwel de onderlinge communicatie is moeilijk of het doel is onduidelijk of de meningen verschillen over de manier waarop het doel bereikt moet worden. En elkaar aanspreken zonder in de verdediging te gaan is echt niet makkelijk.

Wat levert het op?

Deze show:

 • helpt een team om weer opener naar elkaar te worden
 • zorgt ervoor dat iedereen elkaar op een luchtige manier weer anders leert kennen
 • stimuleert om elkaar aan te spreken
 • nodigt uit om expertise te delen en te leren van elkaar
 • stimuleert een constante leercultuur, waarin fouten mogen worden gemaakt
 • maakt je aan het lachen over jezelf en over elkaar

Wil je een voorbeeld zien?

Creativiteitsshow

een interactieve show van 1 uur

De geschiedenis wordt niet bepaald door machines, apps en algoritmes, laat staan voorspeld door trendwatchers, maar geregeerd door mensen en hun ideeën. Als de robot veel van ons werk gaat overnemen, wordt het steeds belangrijker dat je beseft dat je als mens iets bijzonders hebt toe te voegen. Als je als organisatie je mensen niet ontwikkelt en je niet bereid bent om energie en geld in je mensen te steken, ben je niet klaar voor de toekomst en ga je als organisatie achteruit.

Wat levert het op?

Deze show:

 • helpt bedrijven en medewerkers met het wakker schudden van vastgeroeste ideeën
 • laat zien dat talent niet bestaat en dat je alles kan leren
 • stimuleert zelfontwikkeling
 • daagt uit tot het stellen van vragen: zoals waarin ben jij uniek? En waarin zou jij een verschil willen maken?
 • helpt medewerkers boven zichzelf uit te stijgen en dromen waar te maken

Wil je een voorbeeld zien?

Bedrijfstheater hoe & waar?

 

 • Duur 45 tot 60 minuten
 • Op basis van een intakegesprek van ongeveer 60 minuten (muv kleine groepen)
 • Zijn geschikt voor elk leerniveau: MBO, HBO en WO
 • Wordt gespeeld op de door jullie gewenste locatie van vergader- tot theaterzaal
 • Wij verzorgen zelf de techniek (muv kleine groepen)
 • Download onze flyer met prijzen.

Wat kost zo'n geintje?

Flyer Humor in Bedrijf

Ben je op zoek naar onze prijzen? Download dan onze flyer.

Deel dit met anderen